Çağlayan Merkez Şehit Gürcan Bayrak Ortaokulu


Vizyon: Nitelikli bir eğitim süreciyle, milli,manevi ve evrensel değerlere sahip,özgüveni yüksek, öğrenen, üreten, paylaşan, yaratıcı ve farklı düşünebilen, çevresine saygılı, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çağın her türlü olanakarından yararlanabilen,çalışanların görevlerini en iyi biçimde yapmalarının huzurunu duyduğu,çalışma ortamı,öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir İlköğretim okulu olmak.

Başarılar: Kros İl Birinciliği Müsabakalarında alınan sonuçlar: Fatmanur AYDIN, Yaren ERGENÇ, Melek KÖSE, Yasemin REİS, Elif EMRAL ve Nursel SADIKLAR’dan oluşan Yıldız Kız Kros Takımı il birincisi olmuştur. Mücahit YAZICI, Muhammet YAZICI, Ceyhun AYDIN, Alper SESLİ ve Halil İbrahim KELEŞ’ten oluşan Yıldız Erkek Kros Takımı il ikincisi, ayrıca 300m’de ferdi sıralamada Muhammet YAZICI il ikincisi, Mücahit YAZICI il üçüncüsü olmuştur. Puanlı Atletizm İl Birinciliği Müsabakalarında: Ayşegül AYDIN gülle atmada il birincisi, Fatmanur AYDIN yüksek atlama il ikincisi- engelli koşu il dördüncüsü, Elif EMRAL 1500m il ikincisi-800m il üçüncüsü, Yaren ERGENÇ disk atma’da il üçüncüsü olmuştur. Ayrıca takım sıralamasında Yıldız kız Atletizm takımı il üçüncüsü olmuştur. Yıldız Erkek Atletizm Yarışmalarında: Muhammet YAZICI 300m il ikincisi, Doğukan SADIKLAR cirit atma il ikincisi ve üç adım atlama il üçüncüsü, Mücahit YAZICI 2000m il üçüncüsü olmuştur.

Saatler: Ders Başlangıcı: 08:40 Ders Bitişi : 15:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4623573075

Belgegeçer - (462) 357 3025

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://caglayanilkogretimokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. NEŞAT AYDIN 1 SK. ŞEHİT GÜRCAN BAYRAK İLKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 14 ORTAHİSAR / TRABZON

Öğretmen :15
Öğrenci :103
Derslik :7
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Erzurum Yolu Üzeri 12.km Okullar Caddesi ÇAĞLAYAN/TRABZON

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. NEŞAT AYDIN 1 SK. ŞEHİT GÜRCAN BAYRAK İLKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 14 ORTAHİSAR / TRABZON

Ulaşım Meydan Taş Başı mevki Çağlayan Dolmuş Durağındn 10 dakika aralıklarla taşıt mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 13 km İlçe Merkezine Uzaklık: 13 km