Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Trabzon Ortahisar İlçe Seçmeleri

30 Mart 2023 Perşembe günü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde  düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Ortahisar İlçe Yarışmaları kapsamında öğrencilerimiz başarı elde etmişlerdir.

31.03.2023 118

Okulumuz;

8/B sınıfı öğrencimiz Taha Remzi AYDIN Pentago oyununda Ortahisar 3.sü olmuştur.

8/B sınıfı öğrencimiz  Eylül Ela YILDIRMIŞ Kulami oyununda Ortahisar 3.sü olmuştur.

8/B sınıfı öğrencimiz  Muhammed Salih BÜLBÜL Küre oyununda Ortahisar 3.sü olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan matematik öğretmenimiz Tanju TOSUN'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Adres:
ÇAĞLAYAN MAH. NEŞAT AYDIN 1 SK. ŞEHİT GÜRCAN BAYRAK İLKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 14 ORTAHİSAR / TRABZON